Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Blog #3 - Szebb kép, gyorsabb repülés, felejthetetlen látvány - DJI Mavic drón-család újításai

Szebb kép, gyorsabb repülés, felejthetetlen látvány - DJI Mavic drón-család újításai

A DJI Mavic Pro 2016-os bemutatása óta az egyik legnépszerűbb a piacon, könnyű kezelhetősége, és rendkívüli stabilitása miatt. Bár az ára hirtelen megijeszthet, mégis azt kell mondanunk, hogy a nagyközönség számára elérhető quadcopterek közül, a legjobbat tudhatjuk magunkénak általa, és mire ennek a cikknek a végére érsz, te is rájössz, hogy ár-érték arányban nem nagyon van versenytársa.

DJI Mavic 2 Pro – generációváltás DJI módra

A Shenzenben található anyavállalat az elmúlt 2-3 évben rengeteg forradalmi újítást csempészett a Mavic Pro második generációs repülő szerkezetében. A korszerű utód kecsegtet sok csábító új tulajdonsággal, de talán mind közül az egyik legkiemelkedőbb a hihetetlen képminősége, amit a DJI és a Hasselblad szakértő kezei dobtak össze. Egy 1 hüvelykes képérzékelő tettek bele, amely 20 megapixeles fotók és videók készítését teszi lehetővé. Az új lencserendszernek köszönhetően a Mavic 2 Pro quadcopter még viszonylag gyenge fényviszonyok között is képes a rendkívüli képminőségre. A Hasselblend Natural Color Solution révén a színvilág sokkal kifinomultabb, és a lehető legélvezhetőbb fénykép-összeállításokat szállítja használójának.

A Mavic 2 Pro esetében a DJI fejlesztőcsapata különös figyelmet fordított arra, hogy az erős napsütést is jól kezelje a videók készítésekor, így elkerülve a kiégést. Az előző szériához képest a képminőség érezhetően javult.

Ebben a videóban megnézheted azt, hogy milyen fantasztikus felvételekre képes a DJI Mavic 2 Pro: https://www.youtube.com/watch?v=y-Y6wgkHbjc

DJI Mavic 2 Zoom - közelebb, közelebb, még közelebb!

A DJI Mavic 2 Zoom-nak a neve is tükrözi, hogy miben tér el a legjobban a Pro-tól. Az új quadcopter már közelítési lehetőséget is ad, ami az új lencserendszernek köszönhetően 28 és 48 mm-es nyújtótávolságot biztosít, ami annyit jelent, hogy kétszeres optikai zoomot képes generálni. A DJI egyik hivatalos nyilatkozatában jelentette ki, hogy a kétszeres optikai zoom mellé, egy olyan digitális eljárást is beletettek a szerkezetbe, ami az előző kétszeres nagyítás mellé, még egyszer annyi digitális nagyítási lehetőséget ad, és mindezt veszteségmentesen tudja a képernyőre vinni. A Dolly Zoom-ot, imádni fogod, hiszen az ehhez hasnoló technikát a filmipar is előszeretettel alkalmazza.

Itt egy remek videó, amit a használója a DJI Mavic 2 Zoom drónnal készített, és a látványtól egyszerűen elállt a szavunk!: https://www.youtube.com/watch?v=D6nqZELx-LI

Mi a közös bennük?

A DJI Mavic drónjai a vállalat tesztjei és becslései alapján az előző quadcopterekhez képes 15%-al többet tudnak a levegőben lebegni, ami akár 31 perces repülési időt is jelenthet. Akár 72 km/h sebességet is el tudnak érni ami az előző generációhoz képest 10%-os gyorsulást jelent.

Mindent összevetve mind két drón szuper fejlesztéseken ment keresztül, sokkal élvezhetőbbé és látványosabbá tették a „polgári drónozást” és az amatőr filmipar is sokat köszönhet a ezeknek a drónoknak a rengeteg innováció miatt. Webáruházunkban mindkét drón megtalálható, és megvásárolható, és biztosan egyikkel sem fogsz melléfogni!