Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Blog #2 - A világ madártávlatból már elérhető!

A világ madártávlatból már elérhető!

DJI története pár mondatban

Talán nem hazudunk, ha azt mondjuk, a DJI a drón világban olyan, mint az autók között a Ferrari. A DJI vállalkozás Frank Wang nevéhez fűződik, aki 2006-ban alapította a márkát Shenzenben (Kína), és vele elhozta a „polgári drónozás” kánaánját. 2017-ben a globális piaci részesedése 70% volt, ami igen kimagasló eredmény. A hihetetlen kreatív mérnöki megoldásoknak köszönhetően a drónokat rendkívül egyszerű használni. Az egyszerű használat és képminősége hatalmas segítséget adott a hadi, zenei, és a filmiparnak is. 2017-ben Technológiai és Mérnöki Emmy díjat is nyert.

Mitől ők a legnépszerűbbek?

A DJI drónok nem csak a profiknak, de a kezdő quadcopter reptetőknek is hihetetlen élményt és látványt nyújt, köszönhetően a rendkívüli stabilitásának, és kép minőségének, melyet a praktikus és kreatív megoldások tesznek lehetővé. Egy népszerű Budapesti drón javító vállalkozás statisztikája szerint, a 2017-es évben a szervizre szoruló quadkopterek száma az előző évhez képest 20%-kal csökkent. A hibák leginkább a nem megfelelő használatból erednek. 

DJI Mavic drón családról

Talán mind közül a DJI Mavic dróncsalád a legnépszerűbb, amely 2016 őszi bemutatását követően, rögtön meghódította a quadcopter szerelmeseit. A Mavic drónjai az átlagos 15 perces repülési időt túlszárnyalta, és akár már 27 percig is képes repkedni a levegőben, köszönhetően a 3830 mAh akkumulátornak. Ezek a quadkopterek képesek az akár 65 km/h sebesség elérésére is, amit a filmiparban használnak leginkább. Szinte hihetetlen, de a Mavic drónok akár 7 km távolságból is képesek tökéletes felvételeket közvetíteni, felvenni, és mindezt HD vagy Full HD minőségben. A Mavic Pro drónok a rendkívüli képminőségüket a 28mm-es CMOS szenzoros fokális lencséjének köszönheti, amivel 12MP fényképeket és még 4K videókat is képes rögzíteni.

Szavak helyett beszéljenek helyettünk a képek!

Nos, ha eddig még nem sikerült meggyőzni, hogy mennyire „hightech” is ez a viszonylag aprócska szerkezet, akkor itt megtekinthetsz egy pár perces videót, ami a nálunk is kapható DJI Mavic 2 Pro quadcopterrel készült, és mi tagadás, lenyűgöző képsorokat tár fel előttünk!