Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

IT Bérlet

A megnövekedett versenyre és innovációs nyomásra való tekintettel időközben sok cég finanszírozási modellekre helyezi a hangsúlyt, ha új IT eszközöket szereznek be. A telekommunikációs berendezéstől a szerveren át a laptopig az IT-lízing egyre kedveltebb lesz. De milyen előnyöket nyújt a pénzügyi lízing?

 

A vásárlással ellentétben, amelynél egy áru élettartamát rendszerint öt évre teszik, ezzel az innovációs ciklusokat le lehet rövidíteni. Egy cég új technológiákat korábban és gyorsabban be tud vezetni, és így jobban tud reagálni a piac változó követelményeire. Ezáltal nagyobb technológiai és mindenekelőtt pénzügyi rugalmasság áll elő.

 

A lízing további előnye, hogy tőkét nem köt le. Ebből elsősorban azok a cégek profitálnak, amelyeknek pénzügyi eszközeik egy részét szabad rendelkezésre kell fenntartani. Csökken annak a veszélye, hogy a technikát a szükségesnél hosszabban kell alkalmazni a leírási idő teljes kihasználása érdekében.

 

Cégünk, Európa egyik legnagyobb pénzintézettől és gyártótól független IT-finanszírozójával kötött megállapodásának köszönhetően, költséghatékony és egyszerű lízing-megoldást kínál minden gyártó termékeire, forint és euro alapon.

Együttműködésünk nagy előnye, hogy professzionális szolgáltatásokat tudunk ügyfeleink számára kínálni, az informatikai berendezések hasonló konstrukcióihoz képest jóval kedvezőbb áron.

 

A futamidő 24-től 60 hónapig terjedhet. Emellett lehetőség van az eszköz tovább-lízingelésére is egy jelentősen csökkentett havi díj ellenében.

 

A lízingelt eszköz kárveszélye a használót terheli, így a finanszírozó cég elvárja annak biztosítását. Amennyiben a lízingbe vevő nem rendelkezik saját biztosítással és igényt tart rá, nem kíván vagy nem tud gondoskodni róla, a finanszírozó költséghatékony formában tudja azt biztosítani.

 

Forrás: https://www.grenkeleasing.hu/hu/szolgaltatasaink/penzuegyi-lizing/it-lizing.html

Kerülje el a kezdeti beruházás terhét és kezdje el használni új eszközeit akár egy héten belül.

Keressen minket, segítünk megvalósítani elképzelését!

 

 • Nem igényel önerőt! Így Ön jelentős tőke nélkül, szinte azonnal hozzájuthat nélkülözhetetlen munkaeszközeihez.

 • Segít a vállalkozása likviditását megtartani, mivel nem igényel befektetést, kíméli a saját tőkéjét, így nem terheli cége mérlegét,

 • Tervezhető, fix költség vállalkozásának, melynek összegét folyamatosan elszámolhatja kiadásként.

 • Elérhető egyéni és társas vállalkozások, önkormányzatok, költségvetési intézmények részére.

 • Vásárlás helyett bérelje hardvereit, számítógépeit, laptopjait, nyomtatóit és egyéb, akár szórakoztató elektronikai (TV, konzol, projektor, drón,.....) eszközeit.

 • Már nettó 200.000 Ft összesített termékösszegtől elérhető, így több eszköz használatát is lehetővé teszi cége likviditásának megőrzése mellett.

 • A bérleti idő 24 - 60 hónapig választható az Ön igényei szerint, havi vagy negyedéves díjfizetéssel.

 • Nyomtatók esetében az ország egész területén rendelkezünk megbízható márkaszerviz kapcsolatokkal, akik szintén felhasználóbarát üzemeltetési konstrukciókat kínálnak.

 • Díjfizetés banki átutalással vagy csoportos beszedési megbízással történhet. Ez utóbbi esetén a véletlenszerű késedelmes fizetés lehetősége sem merül fel.

 • Az ÁFA időszakonként kerül felszámításra, tehát visszaigényelhető.

 • 24 órán belüli kérelem elbírálás a finanszírozó részéről.

 • A papírmunka nagy részét mi végezzük, csupán az alapvető cégadatokra van szükség az előminősítéshez.

 • Az igény jelzésétől számítva akár egy héten belül használhatja a kiválasztott eszközöket.

 

Az általunk javasolt konstrukció szerint finanszírozó partnerünk megvásárolja az Ön által kiválasztott eszközt / eszközöket, és - a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:409. § szerinti - pénzügyi lízingszerződés keretében adja az Ön használatába. A megkötött lízingszerződésre a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény alapján a tartós bérletre vonatkozó könyvvezetési, nyilvántartási, elszámolási és beszámolási szabályok az irányadóak. A Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardok (IFRS) alkalmazása esetén a szerződés besorolását az irányadó számviteli standardokban megfogalmazott kritériumoknak megfelelően kell elvégezni.

A későbbi szerződés nem minősül a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló 2013. évi CCXXXVII. törvény szerinti pénzügyi lízingnek, így a szerződés szerinti szolgáltatások nyújtásához nincs szükség hatósági engedélyre.