Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Lólépésben halad a mobilpiac csúcsa felé a Huawei!

Lólépésben halad a mobilpiac csúcsa felé a Huawei!

Minden új szériás okostelefonnál azt gondoljuk, ennél már tényleg nem lehet okosabbat, jobbat, kiválóbbat a piacra dobni. Ezután jött a Huawei és rácáfolt erre a gondolatmenetre, amikor bemutatta a nagyközönségnek a legújabb P30-as okostelefon szériáját. A Huawei ma már nem csak követi a trendeket, hanem Ő maga diktálja azt. Nézzük meg, miért is tartják a legesélyesebbnek az év készüléke díjra.

Huawei P30 Pro legyőzhetetlen előnye

A kínai vállalat ráérzett, hogy az okostelefonok legígéretesebb fejlesztéseit a kameráknál kell kezdeni, ugyanis a mai online közösségi platformok mozgatórugója, hogy mindent azonnal rögzítsünk és meg is osszunk azt a nagyvilággal. A Leica és a Huawei közös együttműködésének eredménye a 4 tagú kamerarendszerben nyilvánul meg, a mérnökök számtalan kisebb nagyobb fejlesztést vittek végbe, hogy az eredménytől mindenki padlót fogjon, akinek a kezébe kerül. Kezdetben belenyúltak az elsődleges és másodlagos kamera színszűrésébe, ahol a régi hagyományos RGGB színszűrést lecserélték az RYYG szenzorokra. Ez a csere kapta meg az izgalmasan hangzó SuperSpectrum elnevezést, ami lényegében annyit jelent, hogy a zöld színeket sárgára cserélték, ugyanis így sokkal több fény befogására alkalmas a kamera. A gépház alá beépített 8 megapixeles periszkópos CMOS szenzor, amelyre 45 fokban vetíti rá a fényt egy tükör pedig SuperZoom fantázia névvel illették meg. Ezen fejlesztéseknek köszönhetően a telefon kamerája 5x optikai, 10x hibrid, és 50x digitális zoomot kínál.

Külalak és kijelző

A Huawei P30 Pro külsőre nem sokat változott, tartja a jól megszokott vonalait, cserébe egy pár grammal nehezebb az elődjénél (összsúlya 192 gramm). Elől és hátul is üvegkiszerelést kapott, a lekerekített oldalainak köszönhetően pedig tökéletesen a kézbe simul, kényelmes a használata. IP68 minősítéssel rendelkezik, ami annyit jelent, hogy bizonyos fokig vízálló. Az előlapi kamera segítségével, arccal is feloldható a kijelző, illetve egy ujjlenyomat leolvasó is került a képernyő alá pont, mint a Galaxy S10 esetében is.

Az üzemidő sem elhanyagolható

A visszafogott SoC-nak, a kisebb csíkszélességnek, és az igen nagy 4200mAK akkumlátornak köszönhetően kiemelkedően sokáig tudjuk használni az eszközt egyetlen feltöltéssel, akár 1,5-2 napig is. Támogatja a gyorstöltő rendszert, így akár már 30 perc alatt 100%-osra tudjuk tölteni a mobiltelefont.

Remek “fotós telefon”!

Mindent összevetve egy remek kis készülékkel ajándékozott meg bennünket a Huawei, így ha Te is egy igényes és technikailag jól összerakott okostelefont szeretnél, mindenképp ajánlom. Ide kattintva meg is rendelheted azonnal!