Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Samsung ívelt monitorok

Samsung ívelt VA LED monitor – ha alacsony áron akarsz tökéletes monitort

Kevesen tudják, de a Samsung a kezdetekor még kiskereskedelmi cégként indult 1938-ban, és szárított halakkal, helyben termesztett élelmiszerekkel és tésztákkal kereskedett. Az elektronikai piacra történő nagy betörésük az 1960-as évek végén következett be, amikor a piacra dobták legelső technikai fejlesztésüket, egy fekete-fehér televíziót. A ma ismert cégarculat kezdete 2012-es év első negyedévében alakult ki, amikor a világ élén járó mobiltelefon gyártó cége lett, leelőzve a piacon 1998-óta uralkodó Nokiát. Sikerük azóta is töretlen, ma már számos technikai kütyü eladásában világelsők.

Ismerjük meg a nálunk is kapható Samsung C24F396FHU Ívelt Led monitort

Ez a monitor a Samsung eddigi legíveltebb monitorja, amely olyan élményt ad használójának, mintha egy IMAX-moziban ülne. 1800R kijelzője a maga 1800mm sugarú ívével nagyobb látószöget, jobb mélységérzetet és kevesebb zavaró tényezőt mutat a széleken, így teljesen belesüllyedhetsz a látványba. Akár filmnézésre, akár munkára, akár játékra használod, abban biztos lehetsz, hogy felejthetetlen élmény vele minden pillanat.

Milyen előnye van az ívelt monitornak?

Azon kívül, hogy az 1800R ívelt kijelző bármely pontjára fókuszálsz, a nézési távolság mindig ugyanakkora marad. Ennek köszönhetően nem károsítja oly mértékben a szemed, mint más síkképernyős kijelzők. Ezt a tudományos tényt a Szöuli Nemzeti Egyetem Klinikai és Szemészeti Tanszéke is megerősítette több kutatás elvégzésével.

A VA panel továbbfejlesztett változatát helyezték ebbe a típusú LED monitorba, amely a függőlegesen elhelyezett folyékony kristályok segítségével hatékonyabban blokkolják a háttérvilágítást. Az ívelt kijelző pedig minimálisan engedi a fénykiszűrődést, így a fekete mélyebb színmegjelenítésben lesz látható, tehát nem fog szürkén világítani a sötétben sem. Ezt a fantasztikus színmegjelenítést a 3000:1 kontrasztarány is biztosítja, aminek köszönhetően nem csak a mélyebb feketét, hanem élénkebb fehér színeket, és gazdag színvilágot képes visszaadni a kijelzőn.

Tökéletes lehet gamer monitornak is!

A kijelző rendelkezik az úgynevezett FreeSync technológiával, ami gyakori képernyőfrissítést tesz lehetővé, így kizárva a szaggatott képmegjelenítést. A szuper vékony ívelt panel pedig olyan játékélményt biztosít, hogy többé nem is akarsz más típusú monitort vásárolni magadnak.

Tökéletes választás, ha egy ár-érték arányban megfelelő monitort szeretnél vásárolni!

Mindent összevetve egy tökéletes társra találhatsz ebben a kijelzőben akár munkáról, akár játékról, akár filmnézésről van szó. Ide kattintva gyorsan meg is vásárolhatod kínálatunkból mindössze 37.701 Ft-ért.

Webáruházunkban most hatalmas készlet kisöprést tartunk, így ha épp most terveztél monitort vásárolni kattints ide és nézz szét termékeink között. Siess, le ne maradj fantasztikus akcióinkról!