Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kapcsolat

Valószínűleg azért látogattad meg a kapcsolati oldalt, mert arra vagy kíváncsi, hogy kik vagyunk. Írok pár sort magunkról és arról, hogy miért érdemes tőlünk vásárolni.

Mi vagyunk a Max. Több vállalkozásunk nevébe is belecsempésztük a max szót, mert mindenből a maximálisat nyújtjuk. Szinte bármilyen kérdésedre tudjuk a választ, mert van köztünk pl: informatikus és szervizmérnök is. Így nem kell vakon vásárolnod, mert mindenben segít az ügyfélszolgálatunk. 

Az elmúlt 18 évben megtaláltuk a legjobb beszállítókat, szervizközpontokat, így ha nálunk vásárolsz, akkor mindenben tudunk támogatni, még garanciális időn túl is. 

Vedd fel velünk a kapcsolatot Facebookon, e-mail-en, telefonon:

Facebook:   https://www.facebook.com/MaxMarket.hu/

E-mail:         info@maxmarket.hu

Telefon:       +36 30 646 5545

Ha legkésőbb csütörtök 14:00-ig megrendeled a csomagodat, akkor akár még szombaton is le tudjuk szállítani. 

Nem spórolunk a csomagolóanyagon, – komolyan rengeteg csomagolóanyagunk van – ha kell, duplán becsomagoljuk a megrendelt informatikai eszközeidet felár nélkül, mert nekünk az az érdekünk, hogy te egyben megkapd, amit kértél tőlünk.

 

Speciális termékek

Ha nagy terjedelmű, nehéz, csomagot rendelsz (pl.: A/3-as másológép vagy 2 méternél hosszabb vetítővászon), akkor azt egyedi esetekben expressz futárral másnapra kiszállítjuk és igény esetén az adott márka minősített szervizes munkatársa üzembe helyezi, hogy a készülék megtarthassa a garanciáját. Ezek egyedi igények, így fordulj hozzánk bizalommal ilyen esetben.

Szállítás

Az MPL és GLS (extra estekben, pl. nagy terjedelmű termékek - Led Tv-k, vagy 40 kg feletti másológépek a 24H) futárszolgálattal juttatjuk el csomagjainkat, de lehetőséged van a személyes átvételre is. Bővebb információt a szállításról és azok árairól a szállítási információk oldalon találsz.

 

Átvételi pont: 5000 Szolnok, Szántó Krt. 60. 

Tel: +36 56 513 094 vagy +36 30 646 5545

Átvételi időpont: Hétfő - Péntek : 8:00 - 16:30